Tel.:
China 9d Vr-Bioskoop fabrikant
Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Neem Kijker in een high-tech onbekende wereld!

Breng Investeerder 100% Voordelige nieuwe zaken!

Thuis

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.

 

Wat wij doen?

 

Is Elektronisch Co. van Guangzhoulongcheng, Ltd een 8 jaar fabrikant van vrproducten. Wij hebben sterke R&D-afdeling en professionele verkoopteams met de producten van uitstekende kwaliteit en one-stop dienst. Longcheng bereikte het vertrouwen en de steun op lange termijn van Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië, Midden-Oosten enz.

Onze producten omvatten de Bioskoop van 9D VR, 6 Zetels 9D VR, VR-Arcademachine, VR Flight Simulator, VR-Fiets, het Paardrijden van VR, De Drijfsimulator van F1, het Bevindende Platform van VR, VR-het Rennen Simulator ...... en houden ontwikkelend nieuwe innovaties.

 


 

Onze Fabriek

 

De Fabriek van VART VR heeft een modern standaardgebied met een de vierkante die metersproductie van 3000+ in Panyu, Guangzhou wordt gebaseerd. Wij hebben veel professionele meer dan 50 arbeiders. Onze producten worden vervaardigd van de hoge rangenmaterialen en de toebehoren. Ons materiaal van de geavanceerde technologieproductie laat vervaardiging toe een volledige reeks van onze producten in een week.

 

 

Ons Technologieafdeling en Filmsteam

 

Wij hebben een ervaren, professioneel technisch uitstekend R&D-team. Zij kunnen bij huur één populaire nieuwe machine in een jaar ontwikkelen, en het maken aan de markt.

Wij hebben de capaciteit om tot de films van 9D VR & VR interactieve films onafhankelijk te maken. Ons Filmsteam heeft animators en hogere renderer om de films ervoor te zorgen kan vrij goed werken. En heeft vele auteursrechtcertificatie voor de films krijgen die wij hebben gemaakt. Tegelijkertijd, hebben wij de capaciteit om omringen adverterend voor klanten te maken, om de cliënten te helpen om de bioskoop in werking te stellen.

 

 

Ons de Dienstteam

 

Wij hebben een perfect naverkoopteam die constant voor de post-onderhoud en naverkoopdienst volgen. Wij verlenen de 24 uur Engelse online dienst van uitstekende kwaliteit. Wij zullen u bijgewerkte installatie, ver onderhoud aanbieden, films en andere diensten.

 

 

 

Onze Exhibiton toont

 

Guangzhou Longcheng is één van de grootste pretpark en vermaakproductenfabrikant in China, en zal deelnemen aan vele grote schaaltentoonstelling rond de wereld zoals IAAPA Expo aan UAS en de OVEREENKOMST toont Doubai.

 

 

Pakket

 

Het Pakket van de veiligheidsuitvoer: Binnen verpakt door Streching film, PE Schuim en triplex kan de verpakking buiten en uitgerust met het gehele stabiele houten geval, het 100% u helpen om de machines in te beschermen levert.

De garantieperiode is 12 maanden, BELOFTE.

Tijdens de de garantieperiode, als de delen beschadigd zijn en moeten worden hersteld (de kunstmatige schade en het gemakkelijk-gebroken deel zijn niet inbegrepen), klant geen behoefte terug te verzenden eerst en na het herstellen te wachten, in plaats daarvan, zullen wij het vervangbare deel naar klant door DHL of andere snelle pakketten, geen behoefte verzenden om tijd te wachten en te besparen, SNEL.

Zowel zijn de vervangstukken als de pakketvracht aan klantenkant vrij, VRIJ ALLEBEI.

Wij verstrekken onderhoud voor het gehele leven!

Certificaat
 

Onze fabriek ontwikkelde onafhankelijk een verscheidenheid van vrproduct; wij hebben internationaal Ce, ISO9001 en andere certificatie, en toegang tot Nationale octrooien overgegaan. Wij zullen rijk gouden project voor de meerderheid van investeerders, op de weg blijven achter elkaar tot stand brengen worden, hand in hand te winnen.

 


 

Succesvolle Klantengevallen

 

Onze producten zijn verkocht aan overal de werelden, en ver aan Europa, de V.S., Zuid-Amerika, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, ect landen en regio's. Laat investeerders van grootmoedig beloningenhigh-tech genieten brengt rijkdom.

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : VART

Aantal werknemers : 80~120

Jaarlijkse omzet : 1000000-200000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

geschiedenis van het bedrijf

Is Elektronisch die Co. van Guangzhoulongcheng, Ltd, in 2011 wordt gevestigd een 8 jaar fabrikant belast met het onderzoek, de ontwikkeling, de productie, de verkoop en de dienst van VR-Materiaal. Longcheng ontwikkelde onafhankelijk een verscheidenheid van VR-Simulator omvat de Bioskoop van 9D VR, VR-Arcade, VR-Leurder, VR-het Rennen, VR-Vlucht, 6 Seat VR Bioskoop enz. Wij hebben volledige controle van elektrische de simulatietechnologie van de cilindermotie en een belangrijke speciale technologie van de de playbackcontrole van de gevolgenfilm. Tegelijkertijd, ging het internationale certificaat over en had tot aan diverse nationale octrooien toegang. Ons merk „VART die“ goed in alle steden en provincies rond China, en ook uitgevoerd aan cliënten in Europa, Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Oceanië, Midden-Oosten enz. verkopen.

 

2011 - Vestig

Elektronisch Co. van Guangzhoulongcheng, gevestigd Ltd. Maar vóór onze werkgever werkte reeds voor vermaakmateriaal zolang 10 jaar. Zo hebben wij capaciteit om populaire producten voor markt te leveren.

2012 - Ontwikkeling

5D de bioskoop en de minibioskoop van 2seater 5D verkopen goed op markt

2013 - Uitdaging

More and more 5d-bioskoopfabriek uit, en zij leveren aan goedkopere prijs. Oorzaak hebben wij altijd insit kwaliteit eerst, zodat wij niet groot voordeel voor prijs. In thisituatie die, ontwikkelden wij 7d-bioskoop, op 5d-bioskoop wordt gebaseerd, heeft het kanon shootiong spel. De klanten kunnen de concurrentie maken, kan ook het beeld van spelers drukken. Dit nieuwe producten trekt mant klanten voor ons aan. 

2014 - Het groeien

Tijdens deze periode, behalve verkoop 5d, 7d-bioskoop. Onze fabriek probeert ook om nieuwe producten te vinden. Als virtuele werkelijkheidsproducten.

2015 - Innovatie

De nieuwe producten9d VR bioskoop eindigt testend en zette in markt. Vooral op de tentoonstelling, onze zeer populaire 9D VR, houden de klanten van het zo veel, niet alleen het octrooiontwerp, maar ook met hoogte - kwaliteit. Zo hebben wij groot voor 9D VR groeien.  

2016 Ontwikkeling & Innovatie

Dit jaar, behalve 9D VR, zullen wij 4 soorten nieuwe virtuele werkelijkheidsproducten maken. Probeer om beste producten voor klanten te leveren. Zal ook extablish Longchong-Informatieplatform, zodat het gemakkelijk voor klanten zal om hun winkels te controleren. 

Voortaan, zullen wij ons nest investeerders doen laten van grootmoedig beloningenhigh-tech genieten brengen rijkdom.

bedrijfsdiensten

De technische Dienst
1. online de klantenzorg van 24h; verzeker onmiddellijke hulp via Telefoongesprekken/WhatsApp/Skype/Wechat/Vedio-instructies
2. Engels versie stap-aan-stap installatiehandboek in bijlage voor die toepasselijke producten en exploitanthandboek
3. De professionele die analyse van verrichtingsgegevens op de machine van de klant, aanbiedingsraad voor parameter wordt gebaseerd die voor max. winst plaatsen

Garantie
1. 12 maanden vrij garantie en levenonderhoud

Levering
1--Wij houden voorraad zo voor delen om levering op tijd te waarborgen; ook zijn wij goed uitgerust en goed-bemand
2--Houten geval verpakking geschikt voor internationaal vervoer

Bedrijfteam

Marketing: 15-25 mensen

Productie: 21-30 mensen

R&D: 10-15 mensen

U: 3-5people

Kwaliteitscontrolepersoneel: 5-10 mensen

Ontwerpteam: 5-10people

Na-verkoop de Dienstpersoneel: 5-10 mensen

Financiële boekhoudingspersoneel: 1-5 mensen 

Ondersteunend personeel: 1-5 mensen 

Guangzhou Longcheng Electronic Co., Ltd.
No.12 Shixin Rd, Xinshuikeng-Dorp, Dalong-Straat, Panyu Dist., Guangzhou
Tel.:00-86-13560161434
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit 9d Vr-Bioskoop Leverancier. © 2016 - 2020 virtual-realitycinema.com. All Rights Reserved.